null
Word donateur van Yunite en steun onze missie!
200+
Meer dan tweehonderd verschillende initiatieven

352

Verdeeld over 352 gemeentes in Nederland

1

Allemaal met ÉÉN gezamenlijk doel

Word éénmalige donateur van Yunite

Je doet een éénmalige vrijwillige donatie en hiermee steun je onze missie.
Word éénmalige donateur

Word maandelijkse donateur van Yunite

Je doet een maandelijkse vrijwillige donatie en hiermee draag je bij aan het waarborgen van de continuïteit van onze missie.
Word maandelijkse donateur

Onze missie

Yunite maakt dat verbinding weer centraal staat en dat mensen vanuit deze verbinding samenwerkingen aan zullen gaan waardoor een (lokale) community zelfsturend zal worden. 

Een samenleving voor en door elkaar, waar verbinding, eerlijkheid, duurzaamheid en transparantie de pijlers zullen zijn.

Yunite zal zich zowel lokaal, regionaal, nationaal en internationaal inzetten om dit doel te realiseren.

Ons doel is, om mensen en groepen lokaal te laten verbinden, samenkomen en samenwerken aan onze nieuwe wereld. Onze missie is om in 2022 in alle 352 gemeentes in Nederland tenminste 1 lokale Yunite Community te kunnen faciliteren. Een Yunite Community is een faciliterend, ondersteunend en verbindend netwerk tussen mensen en bestaande initiatieven in hun eigen autonomie.

Wil je ons helpen in onze missie, steun ons dan door  een vrijwillige donatie te doen aan de stichting. Jouw bijdrage wordt 100% gebruikt voor het faciliteren van de lokale Yunite communities. 


Deze voordelen krijgen Donateurs van Yunite

Word lid van de "Generous Society"

Wanneer je een maandelijkse donateur wordt, wordt je actief lid van deze ere-groep die een enorme impact heeft op de groei van onze organisatie.

Jij helpt aan de opbouw van een mooiere wereld bij jou in de buurt

100% van jouw donatie wordt gebruikt voor de opbouw en de ondersteuning van de lokale communities, je draagt dus direct bij aan de opbouw van een mooiere wereld bij jou in de buurt.

Speciale updates

Middels een speciale nieuwsbrief houden wij jou op de hoogte van de vorderingen van onze missie, landelijk én bij jou in de buurt.

Je helpt ons met het verbeteren van de lange termijn visie

De belangrijkste reden om maandelijks donateur te worden is naar onze mening dat je daarmee de continuïteit van onze organisatie en onze missie waarborgt, ons platform online houdt en wij jou en vele anderen kunnen blijven voorzien van actuele informatie over de nieuwste ontwikkelingen in onze missie.

Doe een éénmalige vrijwillige donatie en hiermee steun je onze missie.

Doe een maandelijkse donatie en hiermee steun je onze missie.