De plek voor iedereen die zijn lokale leefomgeving wil verbeteren en waarbij de kracht bij zowel het individu als het netwerk ligt. 
Verbinden

  Word lid van ons platform, nodig ons uit bij jouw lokale groep of neem eenvoudig contact met ons op

Kennis en inspiratie

Masterclasses, Best Practices en creatiecirkels voor lokale groepen die met ons meebewegen.

Onderzoek

Al een jaar lang onderzoeken en adviseren we groepen over hoe ze kunnen bewegen met elkaar. Neem contact met ons op voor meer informatie

Yunite is een Social Community

De plek voor de iedereen die wil bouwen aan een mooiere wereld en iets wil betekenen voor zijn directe leefomgeving.

Een plek waar iedereen gerespecteerd wordt om haar eigen unieke wijze, je kennis en inspiratie kunt delen en kan verbinden.

Lid zijn van de Yunite Community is gratis, wij sluiten niemand uit en verkopen jouw gegevens niet. Gratis is daarom ook echt gratis. Jij bent niet het product, wij zijn een ondersteunend platform, waar jij helemaal jezelf mag zijn. Wel kost het ons geld om het platform in de lucht te houden. 

Wil je ook helemaal jezelf zijn, verbinden met andere mensen die een mooiere wereld willen creëren of wil je lokaal een groep of project starten en wil je hier hulp bij?

We begeleiden en coachen groepen die bezig zijn met meerdere of enkele domeinen zoals onderwijs, voeding, water, duurzame en circulaire energie. Maar ook burgerinitiatieven die de sociale cohesie willen bevorderen, een burgerraad in hun gemeente willen of groepen die werken aan concrete projecten zoals het opzetten van een alternatieve voedselbank zijn bij ons welkom.

Meld je nu gratis aan en ontdek vandaag nog de dingen die iedereen zou moeten weten!

Onze missie

Yunite maakt dat verbinding weer centraal staat en dat mensen vanuit deze verbinding samenwerkingen aan zullen gaan waardoor een (lokale) gemeenschap zelfsturend zal worden. 

Een samenleving voor en door elkaar, waar verbinding, eerlijkheid, duurzaamheid en transparantie de pijlers zullen zijn.

Yunite zal zich zowel lokaal, regionaal en nationaal inzetten om dit doel te realiseren.

Ons doel is, om mensen en groepen lokaal te laten verbinden, samenkomen en samenwerken aan een mooiere samenleving. Wij ondersteunen lokale groepen door het hele land zodat bestaande initiatieven en de daarbij aangesloten leden in hun eigen autonomie vrij kunnen bewegen.

Heb jij kennis over een specifiek onderwerp, heb jij een idee hoe je lokale groepen kunt ondersteunen of ben je zelf onderdeel van lokale groep waarin mensen bewegen? Neem dan contact met ons op.

Je eigen lokale groep beginnen of gebruik maken van de kennis en het netwerk van Yunite?

Ben je geïnteresseerd in het opzetten van een lokale groep of wil jij jouw groep bij ons aanmelden zodat we je kunnen ondersteunen en je kennis kunt gaan uitwisselen met andere lokale groepen? Neem dan contact met ons op via info@yunite.eu of meld je hier aan!

Yunite is sinds oktober 2022 onderdeel van Stichting Una4All. In afwachting van een bankrekening loopt de financiering van het platform op het moment nog bij Svenne BV. 

Yunite blijft een een ondersteunend netwerk dat alle informatie, kennis en ervaring met betrekking tot het opzetten van lokale groepen. Binnen deze groepen verbindt Yunite de al bestaande kennis en initiatieven.