null

Jouw lokale nieuwe samenleving begint hier!
200+
Meer dan tweehonderd verschillende initiatieven
352
Verdeeld over 352 gemeentes in Nederland
1
Allemaal met ÉÉN gezamenlijk doel

Yunite is een Social Community een verbindingsplatform

De plek voor de iedereen die ziet en voelt dat het huidige systeem niet meer past en wil bouwen aan een mooiere wereld. Aan een Nieuwe Samenleving.

Een plek waar iedereen gerespecteerd wordt om haar eigen unieke wijze, zich mag uitspreken en kan  verbinden. Hier vindt je informatie die de mainstream media voor je achterhoudt en de informatie waarvan de overheid niet wil dat jij die weet. Al die informatie en alle organisaties en initiatieven vind je hier onder 1 dak. 

Lid zijn van de Yunite Community is gratis, wij sluiten niemand uit, wij censureren niemands mening, wij verkopen jouw gegevens niet. Gratis is daarom ook echt gratis. Jij bent niet het product, wij zijn een ondersteunend verbindingsplatform, waar jij helemaal jezelf mag zijn.

Wil je ook helemaal jezelf zijn, verbinden met gelijkgestemden of zelfs lokaal een community starten en wil je hier hulp bij? Meld je dan nu gratis aan en ontdek vandaag nog de dingen die iedereen zou moeten weten!

Censuurloos

Exclusieve content

Vol gelijkgestemden

Veilig social media platform

Besloten online omgeving

Alle informatie op één plek

Onze missie

Yunite maakt dat verbinding weer centraal staat en dat mensen vanuit deze verbinding samenwerkingen aan zullen gaan waardoor een (lokale) community zelfsturend zal worden. 

Een samenleving voor en door elkaar, waar verbinding, eerlijkheid, duurzaamheid en transparantie de pijlers zullen zijn.

Yunite zal zich zowel lokaal, regionaal, nationaal en internationaal inzetten om dit doel te realiseren.

Ons doel is, om mensen en groepen lokaal te laten verbinden, samenkomen en samenwerken aan onze nieuwe wereld. Onze missie is om in 2022 in alle 352 gemeentes in Nederland tenminste 1 lokale Yunite Community te kunnen faciliteren. Een Yunite Community is een faciliterend, ondersteunend en verbindend netwerk tussen mensen en bestaande initiatieven in hun eigen autonomie.

Wil je ons helpen in onze missie, dan kun je ons op 3 verschillende manieren steunen.

Mocht jij je willen inzetten om onze samenleving te veranderen, ook al heb je nog geen idee hoe? Sluit je aan en wordt Vrijwilliger van Yunite. 

Je kunt een vrijwillige donatie doen aan de stichting, dit geld wordt 100% gebruikt voor het faciliteren van de lokale Yunite communities. 

Je kunt ook besluiten om betaald lid te worden van Yunite. Je wordt dan Founder van Yunite en je krijgt daarnaast meerdere voordelen en upgrades ten opzichte van een gratis account.

Word Donateur van Yunite

Je doet een éénmalige vrijwillige donatie en hiermee steun je onze missie.

Word Vrijwilliger van Yunite

Sluit je aan, steun onze missie en zet je in om onze samenleving te veranderen!

Word Founder van Yunite

Je betaalt € 5,- per maand of éénmalig € 50,- per jaar. Als Founder van Yunite krijg je door jouw membership de volgende voordelen én upgrades ten opzichte van een gratis account bij Yunite.

Deze voordelen én upgrades krijgen Founders van Yunite

Jij helpt aan de opbouw van een mooiere wereld

50% van jouw bijdrage gaat rechtstreeks naar de lokale communities, je draagt dus direct bij aan de opbouw van een mooiere wereld.

Redactionele stukken

Toegang tot de redactionele stukken op Yunite

Yunite Newsdiggers Redactie WhatsApp groep

Toegang tot de Yunite Newsdiggers Redactie WhatsApp groep, waardoor je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws

Extra content voor Founders

Toegang tot verborgen menu’s die niet zichtbaar zijn voor gratis leden.

Wekelijkse Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks het laatste nieuws van de Yunite Community.

Bijeenkomsten

Kom in contact met je nieuwe netwerk tijdens onze bijeenkomsten.

Verbindingsborrels

Uitnodiging voor de verbindingsborrels en evenementen die 4x per jaar op verschillende locaties gegeven wordt.

Cursussen & workshops

Toegang tot de e-learning pagina met verschillende cursussen & workshops.

Q&A Zoom meetings

Toegang tot wekelijkse Q&A Zoom meetings vanuit de Yunite Studio met Sven Burger
Als Founder van Yunite krijg je door jouw membership de volgende voordelen én upgrades ten opzichte van een gratis account bij Yunite.

Word Donateur van Yunite

Je doet een éénmalige vrijwillige donatie en hiermee steun je onze missie.

Word Vrijwilliger van Yunite

Sluit je aan, steun onze missie en zet je in om onze samenleving te veranderen!

Word Founder van Yunite

Je betaalt € 5,- per maand of éénmalig € 50,- per jaar. Als Founder van Yunite krijg je door jouw membership de volgende voordelen én upgrades ten opzichte van een gratis account bij Yunite.

Je eigen lokale Yunite community beginnen?

Ben je geïnteresseerd in het opzetten van een lokale Yunite community of wil jij in jouw eigen woonplaats in ieder geval voorbereid en klaar zijn voor als oude systemen dreigen om te vallen? Neem dan contact met ons op via info@yunite.eu of meld je hier aan!

Stichting Yunite is een ondersteunend netwerk dat alle informatie en kennis en ervaring met betrekking tot het opzetten van een nieuwe samenleving deelt en lokaal de al bestaande initiatieven met elkaar verbind.

arrow_drop_up arrow_drop_down